2021-12-18 07:45:44• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Mérleg - a szerencse és a szerelem nem hagy el téged szombaton sem

Napi horoszkóp december 18-ra a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

Advent utolsó hétvégéjén a hangulatod is egyre inkább hasonlít a közelgő ünnephez. Remélhetőleg már kevesebb az intézni valód, és kicsit lehetőséged nyílhat befelé is figyelned. Tőled szokatlan módon ábrándosabb leszel szombaton. Felébred benned a romantika is. Használd ki!


Bika: IV. 20. - V. 20.

Párod aggódva figyeli, hogy neked mindig akad valami elfoglaltságod, és a külső szemlélők számára szinte észrevétlenül lovalja bele magát a féltékenységbe. Mostanában talán kevés időt tudtatok együtt tölteni, és ez okozza a félelmét. Szombaton nem teheted meg, hogy nem ő rá figyelsz! Közeleg a karácsony, kár lenne elrontani a varázslatot.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Igencsak túlhajtottad magad az elmúlt héten, nem véletlenül érzed, hogy szinte a levegővétel is fáraszt már. Szombaton eszedbe se jusson a reggeltől estig tartó robotolás, még akkor sem, ha tornyosulnak előtted a feladatok. Kitűnő ötleteidet hamatosan kamatoztathatod, de most inkább magadra figyelj. Türelem rózsát terem – érdemes kivárnod a lehetőséget.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Nyugtalannak érzed magad szombaton, pedig teljesn fölöslegesen aggodalmaskodsz valami miatt. Szerencsére az égiek szívükön viselik a sorsodat, és hamarosan megérkeznek a megnyugtató válaszok a kérdéseidre. Hidd el, minden a legnagyobb rendben van.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Minden okod megvan rá, hogy derűsebb színben lásd a világot. Az eddig talán bizonytalan érzelmi kapcsolatodban hamarosan gyökeres fordulat várható, és végre eloszlanak a korábbi kételyek is. Vedd elő a híres optimista hozzáállásodat, karácsony előtt néhány nappal egyébként is jól jön a pozitív gondolkodás.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Felturbóztad magad még utoljára karácsony előtt. Intézed a feladatokat, készülsz az ünnepekre. Ha valamit elfelejtettél, vagy kimaradt a teendők listájára, engedd el, nem érdemes fölöslegesen rágódni rajta. Azért ment ki a fejedből, mert nem annyira fontos. Csak arra gondolj, hogy mindent a lehető legjobban intéztél el!


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Jó hír, hogy a szerencse és a szerelem nem hagy el téged szombaton sem. De nem is kell túl messzire menned, ha keresni akarod: mindkettő az otthonodban vár rád. Ha eddig valamiért nem tudatosodott benned, hogy micsoda kincs van a birtokodban, már ezen a hétvégén ráébredhetsz erre!


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Ha még keresed a párodat, könnyen lehet, szombaton találkozol valakivel, aki később nagy hatással lehet rád. Nem biztos, hogy elsőre mindenben elbűvöl téged, sőt, valószínűbb, hogy eleinte egyáltalán nem is érted az egészet. Mindez csak azért lehet így, mert te túlságosan idealista vagy, és nagy elvárásokat támaszt a másik iránt...


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Ha a fészekrakással, vagy csak a karácsonyi díszítésekkel foglalod el magad szombaton, akkor nagy az esélyed, hogy olyan pompás otthont alakíts ki, amilyen elképzeltél magadnak. Ehhez azonban mindent alaposan meg kell beszélned a kedveseddel is.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Párod féltékenységére és a meghökkentő viselkedésére szokatlan érzékenységgel reagálsz szombaton. Igazad van, nem adtál neki semmi okot a kételyre. Mégis, ahelyett, hogy ezt szavakkal bizonygatnád, inkább kedves ölelésekkel mutassad meg neki a szerelmedet. Ebben igazán hiteles vagy.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Közeledik a karácsony, mégsem érzed az anyagi nehézségeket. Szerencsére, ami igazán fontos, azt meg tudod venni magadnak is, és a szeretteidnek is. A tartós kapcsolatban élő Vízöntőknél adódhatnak viták szombaton, amelyek elsősorban az otthoni munkamegosztások miatt kerülnek újra napirendre

Halak: II. 19. - III. 20.

Bízhatsz a szerencsédben még akkor is, ha kezdetben egészen másképp alakulnak az dolgok, mint ahogyan eltervezted. Sok türelemre és megértésre lesz szükséged, ha ténlyeg fontos neked a meglévő kapcsolatod...

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: